Corona Update 04/05

Maatregelen vanaf 4/5/2020
 
Beste patiënten,
 
Na een periode van zeer beperkte dienstverlening zijn we enthousiast te kunnen meedelen dat we onze praktijk terug (stelselmatig) kunnen openstellen voor het breder publiek. We zitten echter nog in een overgangsperiode en houden ons strikt aan de geldende richtlijnen. Deze houden o.a. in dat we vanaf 4/5/20, naast de acute patiënten, nu ook terug beschikbaar zijn voor de overige ambulante patiënten. Ook werken we met een aangepaste bezetting en uurrooster om zo maximaal te kunnen inzetten op praktijkhygiëne, ontsmetten van materialen en uw behandeltijd te kunnen garanderen. 
 
Praktisch zal, vanaf 4/5/20, de praktijk tijdelijk opgedeeld worden in 2 eenheden. Dit om onnodig contact tussen patiënten onderling zoveel mogelijk te vermijden. U zal, door middel van een blad dat uithangt aan de buitendeur, kunnen zien welke ingang u wordt verzocht te gebruiken (vooringang of achteringang). Tijdens de behandeling blijft u, samen met uw therapeut, in 1 praktijkdeel. 
 
Zoals de voorbije weken, blijven we ook beschikbaar om u online te begeleiden via Physitrack. Deze vorm werkt ondersteunend tijdens de overgangsperiode en is tevens ideaal indien uw gezondheidstoestand (bvb. omwille van virale symptomen) het niet toelaat om naar onze praktijk te komen. Ook videoconsults blijven tot de mogelijkheden behoren. 
 
Verder verzoeken wij u, in ieders gezondheidsbelang, uw eigen handdoek en mondmasker te voorzien. Jammer genoeg kunnen wij deze mondmaskers, door gebrek aan inkoopmogelijkheden, niet aanbieden. Water, zeep, papier en handontsmetting staat vanzelfsprekend wel ter uwer beschikking. 
 
Overige praktische richtlijnen hangen in veelvoud uit in de praktijk. 
 
Wij hopen, samen met u, dat deze onzekere periode snel voorbij zal zijn. 
 
Gezonde groetjes,
uw Kineteam