KINETEAM BRASSCHAAT
     

 

 
  Karin Janssens Karin Janssens:
Ik studeerde in 1991 af aan het Hoger Instituut voor Kinesitherapie te Merksem.
Ik volgde vrijwel direct aansluitend de specialisaties manuele therapie, medische trainingstherapie en postoperatieve revalidatie.
Ik volg regelmatig bijscholing om up to date te blijven.
o.a. triggerpoints, medical taping , enz...

Veerle Peeters Veerle Peeters:
Ik studeerde in 2005 af als Master in de kinesitherapie in Antwerpen.
In 2006 kwam ik in het kineteam. Mijn interesse ligt zowel in de manuele therapie alsook de revalidatie/trainingstherapie.

Hiervoor volgde ik verschillende cursussen oa. Manuele therapie (BAMT), Manipulaties (IAO), medische trainingstherapie, Mulligan, medical taping, triggerpoints.
Ik specialiseerde me ook in de handrevalidatie en volgde hiervoor verschillende bijscholingen.

  Kevin Beeckmans-Cop Kevin Beeckmans-Cop:
Ik ben in 2012 afgestudeerd als Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie sportkinesitherapie, aan de KU Leuven. In 2013 behaalde ik mijn postgraduaat manuele therapie aan de UGent. Sinds 2012 versterk ik het Kineteam. Mijn interesses liggen voornamelijk in de manuele therapie, sportrevalidatie en postoperatieve revalidatie, in welke domeinen ik me dan ook regelmatig probeer bij te scholen.
Tineke Sannen

Tineke Sannen:
Ik studeerde in 2013 af als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in Antwerpen. Na een leuke stage te hebben gelopen in deze praktijk, mocht ik dit team komen versterken na mijn studies. In het jaar 2013-2014 heb ik de specialisatie Manuele therapie bijgestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel.

 

 

 
 
Helena Busschop Helena Busschop:
In 2013 studeerde ik af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, aan Artesis-UAntwerpen. In het daaropvolgende academiejaar heb ik de Master na Master opleiding Manuele Therapie gevolgd aan de VUBrussel. Na eerste werkervaringen te hebben opgedaan in een aantal andere praktijken, kwam ik dit team versterken in het najaar van 2014.
Joke Joke Rottiers
In 2016 studeerde ik af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie optie Manuele therapie aan de Universiteit Antwerpen.
Door een stage ben ik bij dit team terecht gekomen en versterk hen sindsdien.
Momenteel combineer ik werken in de praktijk met een postgraduaat opleiding manuele therapie aan de Universiteit Gent.

spacerJulialei 22 bus 1 - 2930 BRASSCHAAT - tel 03-651 64 07 - info@kineteam.bespacercreatie: KLIK-Graphics 2014